31 12
發新話題

珠海影賽車 - 12012007

珠海影賽車 - 12012007

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-3 01:31 發表
多謝各位支持
難得你有相出
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
2) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
3) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
4) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
5) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
6) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
7) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架
9) 我要買架A380自己揸^^

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 02:02 發表

難得你有相出
1Ds3 係要晒下野先麻...

引用:
原帖由 YCW 於 2007-12-3 02:06 發表

1Ds3 係要晒下野先麻...

甘甘係專業用家  用慣靚野   無野要哂
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 09:48 發表

甘甘係專業用家  用慣靚野   無野要哂
我知佢係專業用家, 所以, 怕 d 器材會發霉, 所以,要拎出去晒...

引用:
原帖由 YCW 於 2007-12-3 11:01 發表

我知佢係專業用家, 所以, 怕 d 器材會發霉, 所以,要拎出去晒...
甘甘為人十分抵調 係唔鍾意哂野架
本帖最近評分記錄
  • sungcs 威望 +1 我很贊同 2007-12-3 11:58
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 11:48 發表

晒... 俾太陽晒... 唔怕發霉...

引用:
原帖由 YCW 於 2007-12-3 11:51 發表

晒... 俾太陽晒... 唔怕發霉...
甘甘唔鍾意曬  所以亦唔會哂野
本帖最近評分記錄
  • sungcs 威望 +1 我很贊同 2007-12-3 11:59
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 11:54 發表

甘甘唔鍾意曬  所以亦唔會哂野
咁咪會發... 霉囉...

引用:
原帖由 YCW 於 2007-12-3 11:59 發表

咁咪會發... 霉囉...
長長長期擺係防潮箱    得閒照吓有冇毛呀塵呀咁    有乜E郁即返CS    應唔會有問題架
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 11:48 發表

甘甘咁低調, 真係好抵表架

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 12:05 發表

長長長期擺係防潮箱    得閒照吓有冇毛呀塵呀咁    有乜E郁即返CS    應唔會有問題架
有係喎... 甘甘真係好低調既人黎既...

31 12
發新話題