發新話題

FIM Asia Road Racing Championship (Dec 1 - 2, 2007)

FIM Asia Road Racing Championship (Dec 1 - 2, 2007)

全程 D300 (D2XMODE1) + 300/2.8..

謝謝點閱..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • wongpc 威望 +5 好圖 2007-12-8 20:54
  • Siudidi 威望 +1 好圖 2007-12-4 23:54
  • s2000 威望 +1 好圖 2007-12-4 23:07
  • Mingchu 威望 +1 好圖 2007-12-4 22:36
  • Terry68 威望 +1 好圖 2007-12-4 19:30
  • sungcs 威望 +1 好圖 2007-12-4 13:49
  • voyage 威望 +1 好圖 2007-12-3 13:27
  • alfredmoody 威望 +1 好圖 2007-12-3 12:26
  • alfa2004 威望 +2 好圖 2007-12-3 02:01
  • 聖龍騎士 威望 +1 好圖 2007-12-3 01:40
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

你 d model 黎架?
清一色同一個 pose ~
- 用有限器材,拍無限精采 -
- 要相片能感動人,先要能感動自己 -

http://josephkong.net

引用:
原帖由 聖龍騎士 於 2007-12-3 01:40 發表

你 d model 黎架?
清一色同一個 pose ~
懶揀相.. 呢 set 同 1 場比賽同 1 個位..

片得好低
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
2) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
3) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
4) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
5) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
6) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
7) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架
9) 我要買架A380自己揸^^

引用:
原帖由 alfa2004 於 2007-12-3 02:01 發表
片得好低
片得最低o個位原來係位小姐.. 可能佢輕得滯..

好似睇緊電單車展....
遇到,已經係一種幸福

引用:
原帖由 telee 於 2007-12-3 02:06 發表

片得最低o個位原來係位小姐.. 可能佢輕得滯..
有條鞭個位
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
2) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
3) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
4) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
5) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
6) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
7) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架
9) 我要買架A380自己揸^^

Nice Pan shot
Look forward to 15-16 Dec ar

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-4 21:55 發表
正呀
U + OIL la
35mm人肉Zoom戰鬥機

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-4 23:57 發表

15 Dec
How about 16 Dec?

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-5 00:02 發表

冇得過夜
$468

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-5 00:05 發表

你有冇試 jei
Too tired

引用:
原帖由 sungcs 於 2007-12-5 00:10 發表

15 號晚囉
U try, I try

正到痺
HAM VR2WZZ Over Over 73

發新話題