發新話題

2007 年香港國際標準舞及拉丁舞大賽 (Dec 23, 2007)

2007 年香港國際標準舞及拉丁舞大賽 (Dec 23, 2007)

http://photog.hk/viewthread.php?tid=1097&extra=page%3D2

精彩到不得了.. 高水準比賽仲有參賽者 demo..

器材為 D300 + 70-200/2.8 (我部 D300 過o左 10,000 快門.. 啦 )

謝謝點閱..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • EOS_Steven 威望 +2 精品 2008-1-18 23:03
  • D100 威望 +2 構圖一流 2008-1-18 19:36
  • Siudidi 威望 +3 好圖 2008-1-18 02:22
  • sungcs 威望 +3 好圖 2008-1-15 19:46
  • wosoloo 威望 +2 強打!!! 2008-1-8 01:33
  • Hendrix 威望 +2 好圖 2008-1-7 11:54
  • s2000 威望 +3 好圖 2008-1-5 01:00
  • SKII 威望 +2 Very good~ 2008-1-4 23:55
  • 雲妮 威望 +1 好圖 2008-1-3 23:18
  • Terry68 威望 +1 好圖 2008-1-3 22:32
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

精彩絕倫
HAM VR2WZZ Over Over 73

精彩~~~

好靚既相

勁正, 可以用黎做postcard都得呀...勁!勁!

正~
舞動全城後多左好多人留意舞蹈~
XD

C Hing 你D相一次比一次影得好! D300係新機,你咁快就玩到個快門過10,000次,
你都幾努力喎.我想問下你坐第幾行呀?影得好近!!!

引用:
原帖由 freemakemake 於 2008-1-16 22:13 發表
C Hing 你D相一次比一次影得好! D300係新機,你咁快就玩到個快門過10,000次,
你都幾努力喎.我想問下你坐第幾行呀?影得好近!!!
Hi hi

我坐 F 行.. 我都係用 70-200..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

構圖一流...

影咁多張...有無人話你失打嘈呀...
Peter Pang

telee C Hing你就好啦! 我坐你對面呀! d舞者面向晒你個邊呀,搞到我成日影背隻

引用:
原帖由 freemakemake 於 2008-1-18 20:27 發表
telee C Hing你就好啦! 我坐你對面呀! d舞者面向晒你個邊呀,搞到我成日影背隻

發新話題