發新話題

半山 Joey Concert

半山 Joey Concert

..... 個concert 好暗, 太大noise 請見諒

EOS1D2 + EOS5D
EF400L + EF300L
本帖最近評分記錄
  • wongpc 威望 +3 好圖 2008-2-1 00:28
  • bluecoke 威望 +1 好圖! #1最好! 2008-1-31 01:20
  • telee 威望 +4 好圖 2008-1-30 17:49
  • Siudidi 威望 +3 好圖 2008-1-30 14:52
  • ph1115_ko 威望 +1 nice !! 2008-1-30 14:33
  • 蘇蘇 威望 +1 好圖 2008-1-30 14:24
  • 靜思藍 威望 +3 好圖 2008-1-30 13:55
  • alfa2004 威望 +5 好圖 2008-1-30 13:51
  • herccf 威望 +1 好圖 2008-1-30 13:49

not too much noise! ISO=?
good photos!

D Noice都OK呀

我仲未汁相呀
35mm人肉Zoom戰鬥機

引用:
原帖由 Siudidi 於 2008-1-30 14:53 發表
我仲未汁相呀
好忙咩
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
2) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
3) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
4) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
5) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
6) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
7) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架
9) 我要買架A380自己揸^^

引用:
原帖由 alfa2004 於 2008-1-30 15:17 發表

好忙咩
今晚用既相都係尋日先汁

引用:
原帖由 Siudidi 於 2008-1-30 15:28 發表

今晚用既相都係尋日先汁
搵錢緊要D
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架

引用:
原帖由 alfa2004 於 2008-1-30 15:37 發表

搵錢緊要D
過多個星期大把時間影相汁相啦

引用:
原帖由 Siudidi 於 2008-1-30 15:43 發表

過多個星期大把時間影相汁相啦
我冇呀
金句

好圖都要減分
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2008-1-30 17:34 發表
好圖都要減分
Oh.. very sorry 搞錯.. 加 double 補數..
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

多小都無問題, just sharing my poor photos

全部都very good~

發新話題