41 123
發新話題

祝貓爸 Henry 生日快樂 - 10-Jul-2008

祝貓爸 Henry 生日快樂 - 10-Jul-2008

祝 Henry 生日快樂
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝四四 !!! 2008-7-9 08:51

多謝兩位啊...令好感動啊......
   高高的 C+相簿 ~ 高高的C+相簿Ⅱ

每一位武者也嚐過勝利及失敗的滋味。正如做人一樣,得失何必計較!

歷史有時是勝利者用失敗者的血寫成的。但這些歷史,不看也罷。

Happy Birthday

祝心想事成, 想果樣有果樣
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝 James !!! 2008-7-9 09:37

http://www.fotop.net/JamesCheung
*我只是塵世間的一點微塵*

生日快活,貓貓聽話又靚仔(女)呀!
(某行山老餅話,男人既野,老虎都要快上,唔好咁快落 )

ps: 可能生期日過黎南生圍影畀相你地,順便影下風景,還掂好似未去過。。。
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝 neo !!! 2008-7-9 09:38

本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝 telee !!! 2008-7-9 09:38
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

BABY HAPPY BIRTHDAY!

本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝 花樣 Baby !!! 2008-7-9 09:39
白痴低能,盡顯我潛能!

引用:
原帖由 neofung 於 2008-7-9 09:27 發表
生日快活,貓貓聽話又靚仔(女)呀!
(某行山老餅話,男人既野,老虎都要快上,唔好咁快落 )

ps: 可能生期日過黎南生圍影畀相你地,順便影下風景,還掂好似未去過。。。 ...
Thanks neo...麻煩晒你啊......

...依家最驚禮拜日會落大雨...活動會取消......

每一位武者也嚐過勝利及失敗的滋味。正如做人一樣,得失何必計較!

本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝蘇穌 !!! 2008-7-9 10:06

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-7-9 09:42 發表

Thanks neo...麻煩晒你啊......

...依家最驚禮拜日會落大雨...活動會取消......
又去貓café囉

Happy Birthday KoKo
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝思藍 !!! 2008-7-9 10:06

引用:
原帖由 neofung 於 2008-7-9 09:49 發表

又去貓café囉
睇大家有冇興趣啦......

亨利,祝生日快樂,身體健康,工作順利
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +5 多謝 Peter !!! 2008-7-10 03:09

引用:
原帖由 s2000 於 2008-7-9 10:58 發表
亨利,祝生日快樂,身體健康,工作順利
多謝 Peter !!! ...... ......

...呢家唔夠分,我今晚再補番俾你啦......

Henry 牛一快上~~~
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +1 多謝 Edward !!! 2008-7-10 11:05

引用:
原帖由 edwardwong 於 2008-7-9 11:21 發表
Henry 牛一快上~~~
丁 Q Edward......

本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +1 多謝 D100 !!! 2008-7-10 11:06
Peter Pang

happy b-day Henry
本帖最近評分記錄
  • ph1115_ko 威望 +1 多謝 777 !!! 2008-7-10 11:06
EOS350D, EF 28/1.8 USM, EF85/1.8 USM
EF 70-200 F4 L USM; 430EX Flash
Sigma 10-20,  Sigma 17-70, Sigma 70-300
MF lens x1

引用:
原帖由 D100 於 2008-7-9 13:24 發表
thanks D100......

引用:
原帖由 hammie9791 於 2008-7-9 13:48 發表
happy b-day Henry
謝咸美......

41 123
發新話題