31 12
發新話題

~ neo 生日快樂啊 !!! ~

~ neo 生日快樂啊 !!! ~

neo 生日快樂啊 !!!
   高高的 C+相簿 ~ 高高的C+相簿Ⅱ

每一位武者也嚐過勝利及失敗的滋味。正如做人一樣,得失何必計較!

歷史有時是勝利者用失敗者的血寫成的。但這些歷史,不看也罷。

Neo 生日快樂..
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

Thanks

聽日未必得閒敗ColorMunki添。。。

Neo Fung 生日快樂, 事事如意, 身體健康.

HAM VR2WZZ Over Over 73

恭喜!恭喜!!!!

生日快樂..

引用:
原帖由 蘇蘇 於 2008-7-11 09:14 發表
生日快樂..
幾時到你呀?

Happy birthday

祝心想事成

http://www.fotop.net/JamesCheung
*我只是塵世間的一點微塵*

Happy Birthday Neo

Happy b-day Neofung
EOS350D, EF 28/1.8 USM, EF85/1.8 USM
EF 70-200 F4 L USM; 430EX Flash
Sigma 10-20,  Sigma 17-70, Sigma 70-300
MF lens x1

引用:
原帖由 hammie9791 於 2008-7-11 10:38 發表
Happy b-day Neofung
再次多謝咁多位
Henry, 4哥, 甘甘, 3哥, C FU, 珠珠, SoSo, James, C Nam,鼠總

今年好多身邊認識既人,都先後病到,好彩個個都無乜事

最難過當然係五月十二日四川地震啦

最差既事情過晒喇,希望之後既時間會一路好落去

陣間要出去接家姐出院

引用:
原帖由 葉主 於 2008-7-11 09:18 發表

幾時到你呀?
Everyday is !!!

引用:
原帖由 neofung 於 2008-7-11 11:10 發表

再次多謝咁多位
Henry, 4哥, 甘甘, 3哥, C FU, 珠珠, SoSo, James, C Nam,鼠總

今年好多身邊認識既人,都先後病到,好彩個個都無乜事

最難過當然係五月十二日四川地震啦

最差既事情 ...
今晚食湯圓慶祝吓喇

引用:
原帖由 蘇蘇 於 2008-7-11 11:12 發表

Everyday is !!!
人間一日,SoSo一年?

引用:
原帖由 sungcs 於 2008-7-11 11:11 發表

Good luck Neo and your family
大家咁話啦
最緊要平安無事,身體健康

引用:
原帖由 葉主 於 2008-7-11 11:19 發表

今晚食湯圓慶祝吓喇
家姐可能唔食得。。。遲d補返

引用:
原帖由 neofung 於 2008-7-11 11:21 發表

大家咁話啦
最緊要平安無事,身體健康
希望你地一家人永遠都身體健康、遠離病痛 !!!
   高高的 C+相簿 ~ 高高的C+相簿Ⅱ

每一位武者也嚐過勝利及失敗的滋味。正如做人一樣,得失何必計較!

歷史有時是勝利者用失敗者的血寫成的。但這些歷史,不看也罷。

31 12
發新話題