21 12
發新話題

[轉貼]Jessica Alba 靚人靚相12張

[轉貼]Jessica Alba 靚人靚相12張

Jessica Alba boobs sell booze!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1234567....

d相太唔現實喇,d衫咁貼身,無理由唔激凸喎 

......
   高高的 C+相簿 ~ 高高的C+相簿Ⅱ

每一位武者也嚐過勝利及失敗的滋味。正如做人一樣,得失何必計較!

歷史有時是勝利者用失敗者的血寫成的。但這些歷史,不看也罷。

引用:
原帖由 sungcs 於 2008-12-3 14:59 發表
So call, who is she ? from which movie ?
人地荷李活一線女星都唔識?? 拍幾拾套戲....

http://www.imdb.com/name/nm0004695/
1234567....

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-12-3 15:04 發表
......
唔知用咩機影既呢???好靚??
1234567....

引用:
原帖由 wosoloo 於 2008-12-3 15:10 發表

唔知用咩機影既呢???好靚??
用咩機就唔知lu,但可以肯定d燈打得好靚 

引用:
原帖由 sungcs 於 2008-12-3 15:25 發表

sorry, i really don't know her until now.....
Fantastic 4 你無睇..
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

引用:
原帖由 sungcs 於 2008-12-3 15:34 發表

she is the actress ??!! she looks different from this pic and the movie
你以為佢係男演員 

I have only seen her in the movie "never been kissed " 1999. . . . . .
haven't seen any of her other movies. . .

引用:
原帖由 neofung 於 2008-12-3 15:26 發表

用咩機就唔知lu,但可以肯定d燈打得好靚 
睇畫質應該係中片機影...
1234567....

引用:
原帖由 wosoloo 於 2008-12-3 15:58 發表

睇畫質應該係中片機影...
我做多數係digital back啦。。。。

Download 原大月曆:9-10MB/張

http://rs302.rapidshare.com/files/169620231/Campari.zip

1234567....

thanks to share

pretty!!!

niceeee!!!!

21 12
發新話題