發新話題

香港群貓會 大宴流浪貓 (Nov 1, 2009)

香港群貓會 大宴流浪貓 (Nov 1, 2009)

http://www.facebook.com/event.php?eid=205382936744&ref=mf

唔 sure 朋友有無 share 到o的相出o黎..

我睇得好感動..

http://www.facebook.com/album.php?aid=154278&id=528488899
本帖最近評分記錄
  • afung73 威望 +10 Support !!!! 2009-11-3 21:46
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

我無facebook account
攝影器材是要來影相,並不是在防潮箱做裝飾的

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-3 16:58 發表
我無facebook account
開返個.. 啦

引用:
原帖由 telee 於 2009-11-3 17:05 發表

開返個.. 啦
探甘甘

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-3 18:36 發表

探甘甘
why not
多做多錯,少做少錯,唔做唔錯...............................

引用:
原帖由 s2000 於 2009-11-3 21:31 發表

why not
MSN都見到佢啦
btw, d相執晒
執到反眼嘔白泡

聽日我會過mk/ssp/尖嘴,想唔想中下毒

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-3 18:36 發表

探甘甘
你眼界要放開o的..

引用:
原帖由 telee 於 2009-11-4 00:10 發表

你眼界要放開o的..
去多d人既forum

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-4 00:18 發表

去多d人既forum
我無話人多人少.. dchome 夠大把人啦..

好多問完就走,連自己係邊個都唔記得
http://www.dchome.net/viewthread ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-4 00:27 發表
好多問完就走,連自己係邊個都唔記得
http://www.dchome.net/viewthread ... &extra=page%3D1
大家都不過過客.. 現實o的邊度都 1 樣..

引用:
原帖由 telee 於 2009-11-4 00:30 發表

大家都不過過客.. 現實o的邊度都 1 樣..
我會唔答,或揀d想多d人知既先答
以後,除左有人唔方便現身,唔想再私底下答咁多,除非同佢遂分鐘計 

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-4 00:37 發表

我會唔答,或揀d想多d人知既先答
以後,除左有人唔方便現身,唔想再私底下答咁多,除非同佢遂分鐘計 
以前有位師兄問我 forum o的o野.. 我於是叫佢出 post 問..

佢可能以為我大枝o野.. 1 去不返..

引用:
原帖由 telee 於 2009-11-4 00:38 發表

以前有位師兄問我 forum o的o野.. 我於是叫佢出 post 問..

佢可能以為我大枝o野.. 1 去不返..
有吹過兩咀既,感覺都好少少。
有d人好似哩埋偷睇你咁,一開波就PM問電話MSN。。。當睇唔到

引用:
原帖由 neofung 於 2009-11-4 00:43 發表

有吹過兩咀既,感覺都好少少。
有d人好似哩埋偷睇你咁,一開波就PM問電話MSN。。。當睇唔到

引用:
原帖由 telee 於 2009-11-4 00:44 發表

當正你係私人免費consultant,頂

發新話題