發新話題

聖誕禮物揮手區 2009..

引用:
原帖由 alfa2004 於 2009-12-18 15:40 發表

你今個禮拜冇見到我
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

都係 1D MK IV 比自已
EOS1N, EOS3, EOS5D MK II, EOS 1D MK IV, EOS10D (Special),T90.....
F90X, FM2, FM3A, D300, D700.......
Mamiya 7 II..........
Olympus E-30................
EF17-35L, EF24-105L, EF135L, EF70-200L & II, EF100L, IS EF300L, EF28-300L, EF100-400L, EF600L, EF800L  plus EF400DO..........

引用:
原帖由 koala 於 2009-12-18 16:03 發表
都係 1D MK IV 比自已
對人如己..

引用:
原帖由 telee 於 2009-12-18 16:07 發表

對人如己..
睇下邊個啦
EOS1N, EOS3, EOS5D MK II, EOS 1D MK IV, EOS10D (Special),T90.....
F90X, FM2, FM3A, D300, D700.......
EF17-35L, EF24-105L, EF135L, EF70-200L & II, EF100L, IS EF300L, EF28-300L, EF100-400L, EF600L, EF800L  plus EF400DO..........

引用:
原帖由 koala 於 2009-12-18 16:09 發表

睇下邊個啦
我都想買機.. 可惜 Nikon 無類似選擇..

引用:
原帖由 koala 於 2009-12-18 16:09 發表

睇下邊個啦
對D MM la......

都都買左三個紙盒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • telee 威望 +3 有氣氛 2009-12-24 14:51
攝影器材是要來影相,並不是在防潮箱做裝飾的

引用:
原帖由 neofung 於 2009-12-18 16:55 發表
都都買左三個紙盒
上倉
1234567....

引用:
原帖由 wosoloo 於 2009-12-18 17:08 發表

上倉
士卑機,會overheat麻

順便問問,相機mini hdmi,想駁落mon,但mon得dvi,點駁法,分別大唔大
如mini hdmi to hdmi cable -> hdmi to dvi adapter,或
mini hdmi to hdmi adapter -> hdmi to dvi cable

引用:
原帖由 alfa2004 於 2009-12-18 15:40 發表

你今個禮拜冇見到我
我會唔會有聖誕禮物呢 ... Lxxxx B......

引用:
原帖由 蘇蘇 於 2009-12-18 17:23 發表

我會唔會有聖誕禮物呢 ... Lxxxx B......
朱古力見者有份
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
2) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
3) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
4) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
5) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
6) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
7) 亂up 嫁炸, 唔好咁認真, 吹吓水啫
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架
9) 我要買架A380自己揸^^

朱古力

引用:
原帖由 telee 於 2009-12-18 15:45 發表

你嚟取餐巻時就有
金句
1) 總之, 我唔係要投訴任何人, 投訴 - 已經係一種好壞o既感覺
8) 講真架, 你當我流架? 我牙齒當金使架, 我個名好香架

引用:
原帖由 neofung 於 2009-12-18 17:41 發表
朱古力
你下星期三同C父嚟tea, 留番盒比你
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2009-12-18 18:56 發表

你下星期三同C父嚟tea, 留番盒比你
要唔要整calendar? 當交換禮物

引用:
原帖由 neofung 於 2009-12-18 18:58 發表

要唔要整calendar? 當交換禮物
你特登嚟同我tea已係禮物
金句

引用:
原帖由 alfa2004 於 2009-12-18 19:03 發表

好丫,咁下星期三見

最後聽曰..

高清盒都係499,之前要2k
聽朝起到身,去園玄影下花好過

引用:
原帖由 alfa2004 於 2009-12-18 19:03 發表

不如約齊塞晏 or tea..

阿花你最近幫我兩次, 我要請客..

發新話題