發新話題

WHAT A WONDERFUL WORLD

WHAT A WONDERFUL WORLD

唔好介意我一 post 多帖.

Louis Armstrong - WHAT A WONDERFUL WORLD

(George Weiss / Bob Thiele)

http://www.youtube.com/watch?v=8Jo29zxDaQ4

早排愛上這首歌. 發覺呢首歌. 係可以用相片表達. 諗諗下. 不如就試下. 當佢係劇本, 好過淨係影相咁齋. 唔係首首歌都可以用相表達. 有 d 歌歌詞好空洞. 來來去去三幅被. 就玩唔到. 有 d 太抽象. 又係用相表達唔到. 以後會多留意其他歌. 睇下有冇心水. 再玩多 d.

大部份都係舊相, 其中幾張係特登為呢首歌去影. 最大困難係. 原來找個哭的小朋友絕對不容易..

本帖最近評分記錄
  • wongpc 威望 +3 光源靚 2007-10-16 23:30
  • EOS_Steven 威望 +3 快d入精華 2007-10-16 17:09
  • alfa2004 威望 +10 加盡 2007-10-16 12:33
  • 靜思藍 威望 +3 精品文章 2007-10-16 12:32
  • telee 威望 +3 精品文章 2007-10-16 12:30

Owan, please enable the link pls
btw, this song is so nice too

sorry sorry, 得未得未?

引用:
原帖由 深藍 於 2007-10-16 12:28 發表
阿甘 complain o左好耐睇唔到.. 宜家佢可以o係度睇..
就算過多 5 年.. o的相唔使汁.. 刀矛問題.. 丫

引用:
原帖由 深藍 於 2007-10-16 12:28 發表
OKOK< Thanks

精華精華精華精華精華
www.fotop.net/cyksteven

好正.
HAM VR2WZZ Over Over 73

發新話題